Antony van Dijckstraat 17
5143 JB Waalwijk
0416 561 444
info@schellekens.nl

DIGITAAL

webdesign, strategie & techniek websites

Een functionele vormgeving – webdesign passend in een huisstijl en met een doordachte navigatie, is voor Schellekens Creatieve Communicatie de basis van een website of webshop. Samenwerken met de opdrachtgever is cruciaal voor het realiseren van een goede website of webshop. Iedere opdrachtgever weet precies wat hij of zij over het product, merk of dienst wil vertellen. Door niet vóór de opdrachtgever te werken maar door een intensieve samenwerking mét de opdrachtgever, creëren wij websites die functioneren als online etalages waar producten, merken en diensten optimaal gepresenteerd worden. Bij oplevering voldoen de websites aan alle technische eisen die zoekmachines stellen. Geheel responsive en dus geschikt voor tablet, pc en mobiel; voor Schellekens Creatieve Communicatie uit Waalwijk geen standaard templates, maar op maat gemaakte, gebruikersvriendelijke WordPress websites.

Voor alle websites die wij bouwen bieden wij ook een onderhoudscontract aan. Iedere WordPress-update doorvoeren is erg belangrijk omdat dat meteen effect heeft op de beveiliging en snelheid van de website.

Reclamebureau Schellekens Creatieve Communicatie - Antony van Dijckstraat 17, 5143 JB Waalwijk - Tel. 0416 561 444 - info@schellekens.nl - www.schellekens.nl