Antony van Dijckstraat 17
5143 JB Waalwijk
0416 561 444
info@schellekens.nl

MEDIAMIX

offline reclame effectief voor online business

Grafische vormgeving is waar het voor Schellekens Creatieve Communicatie uit Waalwijk ooit allemaal mee begon.

De afgelopen 20 jaar hebben wij geleerd om met een creatieve blik naar de communicatie vraagstukken van de opdrachtgever te kijken. Reclame op papier of digitaal; aan de hand van een doelstelling bepalen wij de juiste combinatie van ontwerp, drukwerk en digitale media.

Drukwerk en digitale media kunnen op zichzelf ingezet worden. Online magazines bieden interactie en informatie, maar een consument wil ook relaxed op de bank in een magazine kunnen bladeren ter inspiratie; is bladeren dan ouderwets of toch weer hip? Met een niet te missen ‘call to action’ in een advertentie, mailing of wellicht een billboard langs de weg, leid je potentiële klanten naar je website. Ook een actieknop op een internetbanner of emailing zorgt ervoor dat zij doorklikken naar je website. Steeds weer zoeken wij naar die balans tussen online en offline media.

Reclamebureau Schellekens Creatieve Communicatie - Antony van Dijckstraat 17, 5143 JB Waalwijk - Tel. 0416 561 444 - info@schellekens.nl - www.schellekens.nl