Antony van Dijckstraat 17
5143 JB Waalwijk
0416 561 444
info@schellekens.nl

RECLAME

Full-service reclamebureau Waalwijk

ReclameDrukwerk Digitaal Mediamix

 

Grafische vormgeving, lay-out en DTP

Reclamebureau Schellekens Creatieve Communicatie uit Waalwijk ontwerpt al het denkbare reclamewerk, voor zowel online als offline communicatie. Wij bieden voor de meest uiteenlopende producten, diensten of bedrijven een creatief totaalpakket; van logo tot een compleet nieuwe huisstijl. Een basis huisstijl bestaat meestal uit een logo, visitekaartje, briefpapier en envelop. Maar er zijn natuurlijk talloze mogelijkheden, zoals flyers, folders, brochures, magazines, advertenties, mailingen, actiekranten, posters, menukaarten, verpakkingen, banners en gevel- en autobeletteringen. In deze tijd worden de meeste brieven en facturen digitaal verstuurd; Wordtemplates en digitale handtekeningen horen dus ook bij een compleet huisstijlenpakket.

Om ervoor te zorgen dat een huisstijl consequent doorgevoerd wordt maken wij voor de opdrachtgever vaak een styleguide oftewel huisstijlenhandboek, zodat andere communicatie uitingen van de opdrachtgever qua lay-out, typografie en kleur altijd gelijk zijn en blijven.

Een huisstijl is natuurlijk pas echt compleet met een website. Wij zoeken voor iedere opdrachtgever naar de juiste mediamix. Reclame op papier of digitaal; aan de hand van een doelstelling bepalen wij de juiste combinatie van ontwerp, drukwerk en digitale media. Geen klus is voor ons te groot en voor ieder budget kunnen wij iets creatiefs ontwerpen en uitvoeren. Bij www.schellekens.nl/producties laten wij zien en vertellen wij wat onze recente producties zijn. Bij www.schellekens.nl/onze-opdrachtgevers staan een aantal opdrachtgevers; ook laten wij hier zien welke communicatiemiddelen wij voor deze opdrachtgevers de laatste jaren geproduceerd hebben.

Bij de meeste producties maken wij gebruik van tekst en beeld. Dit doen wij niet in huis, wij werken samen met een vaste copywriter en een creatieve fotograaf; ieder zijn vak.

Drukwerk, printwerk en beletteringen

Uiteraard werkt Schellekens Creatieve Communicatie alle documenten technisch uit tot drukklare bestanden en leveren wij aan de opdrachtgever of aan de drukkerij Certified PDF-bestanden. Wij werken altijd met onze vaste betrouwbare leveranciers, voor zowel druk- en printwerk op papier, voor vlaggen en banners, maar ook voor gevel- en autobeletteringen. Onze leveranciers leveren een goede concurrerende prijs, korte levertijden en de beste kwaliteit. Een goede samenwerking met onze leveranciers is in ons vak net zo belangrijk als de samenwerking met onze klanten. Door goede samenwerkingen kunnen wij snel schakelen en scherpe prijzen bieden.

Digitale producten

Het digitale visitekaartje van een bedrijf is natuurlijk de website. Dit kan een informatieve website zijn of een webshop. Schellekens Creatieve Communicatie start na een briefing van de opdrachtgever met het maken van een functioneel ontwerp passend binnen de bestaande huisstijl of in een geheel nieuwe huisstijl. Wij zorgen daarbij dat de juiste elementen in het ontwerp en in de navigatie verwerkt worden. Bij oplevering voldoen onze websites aan alle technische eisen die zoekmachines stellen. Geheel responsive en dus geschikt voor tablet, computer en smartphone; voor Schellekens Creatieve Communicatie uit Waalwijk geen standaard templates, maar op maat gemaakte, gebruikersvriendelijke WordPress websites. Andere digitale producten die wij voor onze opdrachtgevers maken zijn emailingen, geanimeerde banners en advertenties, digitale magazines en online bedrijfspresentaties. Voor al deze digitale producten zorgen wij voor zowel de creatieve als de technische realisatie.

Als een opdrachtgever zelf de website up to date wil houden door een blog bij te houden of om op bestaande pagina’s beeld en teksten te wijzigen dan is dat uiteraard mogelijk. Wij geven na oplevering van de technische realisatie een korte WordPress instructie. Opdrachtgevers kunnen dan eenvoudig na het online gaan van de website zelf wijzigingen aanbrengen en blogs bijhouden.

Voor de opdrachtgevers die graag willen ‘doe-het-zelven’ leveren wij ook op maat gemaakte templates in de eigen huisstijl. Na oplevering van de technische realisatie vullen deze opdrachtgevers de website zélf met tekst en beeld. Ook Mailchimp templates in eigen huisstijl zijn handig om snel een effectieve nieuwsbrief te maken en te versturen.

Tevreden opdrachtgevers

Opdrachtgevers geven ons vaak mooie recensies, daar zijn wij trots op. Deze recensies zijn te lezen op schellekens.nl/recensies. Op onze Facebookpagina facebook.com/schellekenscreatievecommunicatie en bij onze Google reviews staan ook een paar mooie ‘schouderklopjes’.

Hoe groter de uitdaging, hoe leuker wij het vinden. Meer informatie of een afspraak maken? Voel je vrij om contact met ons op te nemen.
Bel 0416-561444 of mail naar twan@schellekens.nl of ursula@schellekens.nl.

Reclamebureau Schellekens Creatieve Communicatie - Antony van Dijckstraat 17, 5143 JB Waalwijk - Tel. 0416 561 444 - info@schellekens.nl - www.schellekens.nl